Concertagenda

 

Zondag 19 maart 2023

Dubbelconcert met het NS Orkest

Locatie: Muziekcentrum van de Omroep, Heuvellaan 33, 1217 JL Hilversum. Aanvang: 14.30 uur. Toegang: € 15,- inclusief drankje in de pauze.

Trein en vliegtuig sluiten in dit concert naadloos op elkaar aan in een muzikaal avontuur. Een uniek dubbelconcert door de muzikale visitekaartjes van de Nederlandse Spoorwegen en de Koninklijke Luchtvaart Maatschappij. De orkesten staan onder leiding van Léon Vliex (NS Orkest) en Bert Willemsen (KLM Orkest).

Op het afwisselende programma staan onder meer El Camino Real (Alfred Reed), St. Casimir Choral Fantasy (Kazys Daugéla), Antarctica (Carl Wittrock), Innuendo (arr. Lorenzo Bocci), Reminiscencia Gitana (André Waignein), Sea of Wisdom (Daisuke Shimizu), Oblivion (Astor Piazzolla ), Lawrence of Arabia (arr. Lorenzo Bocci), The Ride (Jörgen IJsendorn), Jungle Fantasy (Naohiro Iwai) en Symphonic Rock (Gilbert Tinner).

Toegangskaarten zijn te bestellen via de site van het MCO

Bereikbaarheid:
Het Muziekcentrum van de Omroep (MCO) is goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer. Natuurlijk kunt u ook met de auto komen.
Per trein: Het MCO is 10 minuten lopen van station Hilversum Mediapark: loop om het kleurrijke gebouw van Beeld en Geluid heen rechtsaf de Insulindelaan op en ga bij de watertoren linksaf.
Per bus: vanaf Hilversum CS: De Heuvellaan bevindt zich op 5 minuten lopen van de bushalte Trompenbergerweg (bus 105 richting Bussum of 106 richting Weesp).
Per auto: te bereiken vanaf de Ring Hilversum, sla af bij de Watertoren op de Godelindeweg. U kunt  gratis parkeren op de parkeerplaatsen P1 aan de Heuvellaan of P2 aan de Steijnlaan.

Zaterdag 28 oktober 2023

Jaarconcert

Locatie: Theater De Meerse, Hoofddorp. Aanvang: 20.15 uur.

Back to Top