Concertagenda

 

Zondag 4 juni 2023

Zomerconcert

Locatie: Dorpshuis Vogelenzang, Henk Lensenlaan 2a, 2114 ER Vogelenzang.

Aanvang: 14.30 uur. Toegang: € 7,50, inclusief drankje in de pauze. Toegangskaarten te verkrijgen bij Dorpshuis Vogelenzang, bij de Coop, Deken Zondaglaan 55 in Vogelenzang, en via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een laagdrempelig concert met een gezellig drankje in de pauze. Het programma is heel afwisselend en met veel herkenbare melodieën. Op het programma veel bekende en herkenbare muziek. Het verhaal meebeleven van The Miner's Saga, ademloos luisteren naar Oblivion, meedeinen met Paris Montmartre, Aretha Franklin, Tom Cruise en Nicole Kidman, Disney, Hollywood, etc.

Zaterdag 28 oktober 2023

Jaarconcert: KLM Orkest meets Shirma Rouse

Locatie: Theater van C. (voorheen Schouwburg De Meerse), Hoofddorp. Aanvang: 20.15 uur. Tickets zijn € 21,50, inclusief drankje in de pauze en verkrijgbaar bij Cpunt: www.cpunt.nl/agenda/klm-orkest-48012

Het jaarlijkse grote concert van het KLM Orkest, met een afwisselend en verrassend programma en dit jaar Shirma Rouse als speciale gast.

Shirma Tamara Rouse, ook wel de Dutch Queen of Soul genoemd, werd geboren op Curaçao en is opgegroeid op Sint Eustatius. Haar muzikale carrière, die inmiddels al 20 jaren telt in Nederland, startte zij als backing-vocal voor artiesten als Anouk, Alain Clark en Candy Dulfer. Toen Anouk in 2013 Nederland vertegenwoordigde op het Eurovisie Songfestival, werd Shirma Rouse door The Eurovision Times uitgeroepen tot beste backing vocalist van het songfestival. Inmiddels heeft zij zeven albums uitgebracht en is Shirma niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene. Haar enorme bereik, soulvolle en rijke stemgeluid maken haar tot één van de meest gevraagde zangeressen van Nederland. We verheugen ons er enorm op om met deze topartiest samen te werken en een indrukwekkend programma ten gehore te brengen.

De avond staat onder leiding van onze dirigent Bert Willemsen.

U vindt het theater in het cultuurgebouw Cpunt, Raadhuisplein, 3-9 in Hoofddorp.

 

Back to Top